Mbrojti mbesën për një telefonate, kjo është NENA që i biri i p reu kokën dhe ia VARl tek dera

0
344

Firdes Çekiçi është 70-vjeçarja e cila u v.ra nga i biri.

Ajo ndë.rhyri midis të birit Olsi Çekiçit dhe mbesës 15-vjeçare, për shkak të një mesazhi që kishte mbërritur në telefonin e kësaj të fundit.

44-vjeçari ishte person me pr.obleme dhe refuzonte të merrte mjekimet.

Një i afërm i familjes është shprehur për kamerat:

Shkaku është bërë një telefon që ka gjetur, një telefon të çupës.

Për ta mb rojtur gjyshja doli para dhe e pë soi ajo.

E ëma ka qenë një njeri shumë i mirë, për mb rojtje për vajzën, ndodhi kjo që ndodhi.

Në shtëpi rrinin ato të katër, nuk kishte njeri tjetër. Për telefonin e vajzës iku një jetë.