syntax error, unexpected '<', expecting end of file

“Më dërgoi një video er otike në 2 të natës”, reperi shqiptar nxjerr mesazhin e këngëtares së famshme

Reperin Blazer ka bere nje deklarate te forte në emisionin Glamour Zone.

Ai tregoi një rast ku eshte e përfshirë është edhe një këngëtare tepër e famshme.INTERESTING FOR YOU

Mgid

93vjeçari shqipëtar: Unë dhe gruaja ime i pastrojmë enët e gjakutHyperteaTake A Look At The Olsen Twins’ Romances Over The YearsCeleb News

Ester Bylyku: A ka ndodhur ndonjëherë të të dërgojë ndonjë kolege gabimisht, ndonjë foto erotike?

Blazer: (qesh). Ka ndodhur, dhe nuk ka qenë foto, por ka qenë video.

Ndodhi gjatë periudhës së karantinës, ka qenë ora diku 2 e natës, dhe po rrija në telefon.

Kur më vjen një mesazh, pak rëndësi ka emri, nuk do ta them. E hap mesazhin dhe ishte një video er otike.

U shtanga dhe thash : ‘Nuk është e mundur’.

Dhe e pyeta: ‘Je e sigurt që këtë video e kishe për mua’?

Nuk pata asnjë përgjigje, por fshiu mesazhin dhe mora një bllok. (qesh)