/Më dhu non Genta e Big Brother tregon tm errin që po përjeton nga i DASHURl

Më dhu non Genta e Big Brother tregon tm errin që po përjeton nga i DASHURl

Së fundmi moderatorja Aulona Musta ka ndarë me ndjekësit mesazhet e shumta që i kanë ardhur nga vajzat e kërcënuara dhe të dh*nuara nga partnerët.

Mes tyre ka qenë edhe mesazhi i Gentës së “Big Brother” e cila ka rrëfyer makthin që ka kaluar nga ish-i dashuri i saj.

“Mua më kërc*nonte ish-i im, dhe m’i bëri publike, doli e vetja.

Gjithë atë dh*në psikologjike, edhe fizike e ktheva në forcë. Unë jam si një aicberg. Njerëzit shohin shumë pak…

Jam e shkatërruar nga meshkujt, kam një frikë të madhe, sa nuk mendoj se do të krijoj lidhje ndonjëherë, frika më e madhe se do të jem e papranuar.

Pas kaq shumë vitesh po e hap zemrën dhe po dridhem, e po qaj, edhe pse shumë herë jam bërë gati, ndoshta do të isha si ajo vajza që vd*q.

Ju ndoshta me kemi përkrahur, keni qeshur e keni qarë me mua, por unë jam rasti më i keq i mundshëm”, ka shkruar ndër të tjera Genta.

“Dhe e di çfarë sapo më kujtove e dashur Genta…që në atë kohë sërish pjesa më e madhe (e madje vetë vajzat) të aku.zuan ty, të bën ty fajtore dhe të vunë ty qindra epitete”, i shkruan Aulona.