“Me GJOKSlN jashtë”, kush është politikania që shkoi në parlament gjysmë e zhv eshur?

    0
    343

    Nuk i është dëgjuar ndonjëherë zëri në debatimin e tematikave të rëndësishme të ccështjeve në vend, por emri i deputetes Paulinja Da Silva është mjaft i dëgjuar. Të paktën në Brazil, ku da Silva është edhe politikane.

    Ajo shkaktoi debate të shumta për shkak të veshjes me dekoIte të hapur gjatë ceremonisë së betimit në parlamentin e Brazilit, në muajin shkurt. “Gj.injtë e trazirave”, shkruanin gazetat, pasi deputetja nga Santa Katarina u shfaq me bluzën shumë të hapur, në vendin ku ka pasur debate të shumta për dhu nën ndaj grave.

    Deputetja 43-vjeçare, Paulinja Da Silva, nënë e dy fëmijëve tha se kishte dalë dyqaneve për të blerë një veshje enkas për ceremoninë dhe ky i ishte dukur më i përshtatshmi.Ajo i këshilloi debatuesit të merreshin me të veshurit me kravata që vjedhin fonde, pasi ajo vetë do të vazhdojë të vishet si t’i dojë qejfi.