syntax error, unexpected '<', expecting end of file

“MË HAPl KAMERËN DHE MË THA QË ISHTE…”, EMIGRANTI SHQIPTAR “Ç MENDET” NGA VAJZA (FOTO)

Ndoshta rrjetet sociale janë treguesi më i mirë se cili është temperamenti i një shoqërie, duke shpalosur vlerat dhe anti vlerat e saj.

Shpesh shikojmë biseda nga më të çuditshmet që bëhen mes të njohurve dhe të panjohurve për tema të ndryshme.

Një emigrant shqiptar në Gjermani i ka shkruar një vajze që ka hasur në rrjetet sociale dhe ka filluar të njihet me

të më tepër dhe në bisedë e sipër i ka kërkuar që të flenë bashkë, por vajza, me banim në Milano, i ka kërkuar 2000 euro vetëm për një natë.

Përshëndetje JOQ! Shumë para kërkoka kjo goca për një natë.

Isha duke fol me të dhe e pyeta, kur ma tha atë çmim m’u sollën mendtë vërdallë,

kjo nuk ishte ndonjë yll apo miss që ta paguaja kaq shumë se s’ja vlen, e pashë nga fotot nudo që më dërgoi.

U habita se po flisja me të dhe kur ma hapi kamerën dhe m’tha që ishte nga Shqipëria…”, përfundoi qytetari.