/Me këngë e Butrintit në sfond, Efi provokon Kiaren, moderatorja i jep pergjigjen që do çudisë Luizin (Video)

Me këngë e Butrintit në sfond, Efi provokon Kiaren, moderatorja i jep pergjigjen që do çudisë Luizin (Video)

Kiara Tito ka folur më shumë se njëherë për historinë e saj me Butrint Imerin në shtëpinë e “Big Brother”, ndërkohë që ka pasur fjalë e thashetheme më shumë se njëherë që këngëtari mund të hynte si performues aty, gjë që deri tani nuk ka ndodhur, por nuk e dimë nëse do të realizohet.

E në fakt, prezenca e Imerit në shtëpi do të ishte dicka që vërtetë do ta shpërnqëdronte Luiz Ejlli nga loja e tij e fortë në reality show, këtë gjë këngëtari e ka pranuar më shumë se njëherë, duke marrë parasysh gjithë marrëdhënien me Kiara Titon dhe se si po zhvillohen ngjarjet mes tyre në këtë edicion.

Por, edhe pse Ejlli është shprehur i “fr kësuar” nga një surprizë e mundshme e Butrintit, tani duket se ai nuk e ka edhe aq problem prezencën e tij në shtëpi, sigurisht jo fizikisht, por nëpërmjet këngëve. Kështu, ditën e sotme,

“Vëllai i Madh” e ka vendosur më shumë se njëherë Butrintin në sfond, madje edhe në një moment kur pjesa më e madhe e banorëve ishin të gjithë bashkë dhe ata nuk kanë hezituar të kërcejnë e të këndojnë, përfshirë këtu edhe Luizin.

Madje Ejlli duket se ka mësuar edhe lëvizjet e kërcimit që bëhen në këngën që Butrinti e ka në bashkëpunim me Kidën dhe Ledri Vulën, ndoshta ja ka mësuar Kiara.

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f2badd53-64d1-43a8-826e-41d2791d9a94&ig_mid=A646475A-5323-43BB-AAC3-C760AE6E55AB