/“Më mirë të d ënohem unë e Basha sesa të kemi një ‘97 të dytë”, Kryemadhi shta ng me dekIaratën e saj

“Më mirë të d ënohem unë e Basha sesa të kemi një ‘97 të dytë”, Kryemadhi shta ng me dekIaratën e saj

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi thotë se ndërkombëtarët nuk ishin dakord me vendimin e opozitës për të dje gur mandatet, por sipas saj më mirë të dën ohet ajo dhe Basha sesa të përsëritet ’97-ta.

“SHBA nuk është dakord me rrugën tonë. Kanë qenë kundër dje gies së mandateve, kundër bo.jkotit të gjitha sepse e qujanë çështje prec edenti. SHBA bashkëpunon me çdo qeveri dhe SHBA do të vijojë marrëdhëniet me shqiptarët. Ne drejtuesit e partive do paguajmë për këtë vendim që kemi marrë , por për ne do ishte më mirë që të dën ohem unë e Basha për dje gien e mandatave, sesa të kemi një ‘97 të dytë të dën ohen shqiptarët. Për ne është më mirë që të dën ohemi ne sesa të kemi shqiptarë të vr arë dhe të vijojë kjo shpë.rngulje ma.sivee shqiptarëve”, tha Kryemadhi në emisionin Provokacija të Muç Nanos.

Më tej, kryetarja e LSI shtoi se nuk është pen duar aspak për dje gien e mandateve, pasi sipas saj u vërtetua lidhja e Ramës me kri min.

“Jo, është hequr perdja që ishte krijuar në sytë e ndërkomëbtarëve. Shqipëria ka shpë.rngulje ma.sive, ekonomia është në minimunim e saj dhe nuk mund të ishim fasadë. Të gjithë ne thonim që Rama është i lidhur me kri min. Nëse do hynim në zgjedhjet lokale do finalizonim një proces zgjedhor do i jepnim ndonjë bashki të hu.mbur”, tha ndër të tjera Monika Kryemadhi.