Lajme

Më në fund del hapur skandaIi i Përputhen, foto që po qarkuIIon me shtetësi vërteton çdo gjë që bëhet aty

Përputhen është kthyer padiskutim në programin më të ndjekur televiz dhe këtë e tregojnë sondazhet e shumta të realizuara.

Konkurrentët e emisionit kanë marrë goxha famë dhe kjo duket fare mirë në rrjetet sociale.

Mirëpo jo rrallë herë janë bërë akuza se ky program shumë i shikuar është me skenar dhe se konkurrentët nuk janë të vërtetë.

Por autorja e Përputhen dhe vetë protagonistët i kanë mohuar këto thashetheme.

Megjithatë një foto interesante po qarkullon së fundmi në rrjet, ku duket skenari i takimit mes Atdheut dhe Antonelës.

Në këtë skenar janë të shkruara edhe fjalët që dy protagonistët duhet të thonë, gjithashtu edhe pyetjet që Bora duhet të drejtojë gjatë puntatave.

Për të parë vërtetësinë e kësaj skalete nuk na mbetet gjë tjetër veçse të presim transmetimin e takimit të Antonelës dhe Atdheut.