Më në fund shi në AustraIi, SHlKONl gëzimin e zjarrfikësve (VIDEO)

  0
  268

  Zjarrfikësit dhe ekipet e sh pëtimit më në fund kanë arritur të marrin një minutë frymë pasi që një shi ka filluar në New South Wales në Australi.

  Zjarret e mëdha ka kohë që kanë kapluar vendin dhe përpjekjet e pafund të ekipeve të shpëtimit nuk kanë ndaluar zj arret.

  Qindra persona janë Iarguar nga shtëpitë e tyre këto ditë ku temperaturat kanë arritur deri ën 50 gradë Celcius. Mbi 480 milionë kafshë janë vr. arë në zj arre, transmeton Gazeta Express.

  Shiu ka filluar në bregdetin lindor por gjithsesi autoritetet kanë paralajmëruar se ato nuk do të zgjasin dhe se z jarret kryesore nuk do të fiken ende. /Express/

  https://support.twitter.com/articles/20175256