/Me pantaIIona të shkurtra të ngjitura pas TRUPlT/ 65-vjeçarja qe po ç mend edhe vajzat e reja (FOTO)

Me pantaIIona të shkurtra të ngjitura pas TRUPlT/ 65-vjeçarja qe po ç mend edhe vajzat e reja (FOTO)

Ajo është konkurrente në ‘Dancing with the stars’ në Britaninë e Madhe për këtë vit.

Ish-modelja Christie Brinkley, 65 vjeçe bëri të gjithë të kthenin kokën nga ajo teksa u fotografua në rrugë e veshur me një palë pantaIIona atë shkurtra të ng.jitura pas t rupit.

Me fi.zikun prefekt dhe buzëqeshjen e përhershme në fytyrë, ajo pa dyshim i ngel në klasë dhe vajzat e reja.