Lajme

“Më pëIqen b*tha jote”/ Burri i ri në Për’puthen +40 fIet troç në takimin e parë me Linditën

Konkurrenti i ri i Përputhen 40, Oltioni pati një takim me Linditën.

Ata u dukën shumë të afërt me njëri-tjetrin që në fillim duke i bërë komplimente dhe duke u përqafuar me njëri-tjetrin.

“Jam në emision për të gjetur njeriun e jetës, më pëlqen që je vajzë çapkëne.

Nëse do kishim një lidhje bashkë do doja të vije këtu sepse nuk më pëlqejnë lidhjet në largësi,” tha Olti.

“Është e vërtetë, as mua, por sigurisht që nëse do përputhesha me dikë do kthehesha në Shqipëri me gjithë qejf,” tha Lindita.

“Po ta them kështu hapur fare që më pëlqen fondoschiena (fundshpina) jote,” tha Olti në italisht.