/Me rroba mariηsash amerikanë, video e arrαtisjes spektαkoΙare të bosit trafϊqeve

Me rroba mariηsash amerikanë, video e arrαtisjes spektαkoΙare të bosit trafϊqeve

Mediat kane publikuar pamjet e arratisjes spektakolare nga burgu të një prej boseve më të mëdha të drogës në Meksike.null

José Alfredo Hernández Campos, u arratis në 13 korrik nga burgu i qytetit Reynosa, por pamjet kanë dalë vetëm tani.

Një grup i armatosur kriminelesh të veshur si marinas amerikanë, duket që parkojnë makinat para burgut,

futen brenda dhe pasi neutralizojnë stafin e burgut, duke mos hazur rezistence kërkojne për qëline ku ndodhej “José Alfredo Hernández Campos”.

Bosi i madh i drogës i njohur si “El Calamardo”,del jashtë qelise dhe arratiset qetësisht me grupin e armatosur.

Mediat lokale në Meksike bënë të ditur se disa nga personat e identifikuar që kanë marrë pjesë në këtë arratisje të bujshme janë pjesë e marinës meksikane, citon vizion plus.

SHIKO VIDEON KËTU