/‘Më shk.atërroi jetën, nusja qeIbet erë se nuk Iahet’, 28 vjeçari habit me rrëfimin e tij

‘Më shk.atërroi jetën, nusja qeIbet erë se nuk Iahet’, 28 vjeçari habit me rrëfimin e tij

Një histori e pazakontë divorci ka si protagonist një çift të ri egjiptian. Nourhan dhe Moustafa, që të dy 28 vjeç nga Aleksandria.

Dy të rinjtë u pëlqyem, fejuan dhe martuan, pa u njohur shumë mirë me njeri tjetrin.

Por pas martesës, Moustafa, kuptoi se kishte një problem serioz me të cilin duhej të përballej, higjiena e k.eqe e së shoqes.

Ai u përpoq me të gjitha mënyrat që të kuptonte se si kishte mundësi një gjë e tillë, deri sa kuptoi se e shoqja nuk Iahej.

“Mendova ta çoja tek mjeku se mos ndoshta kishte ndonjë problem me lëkurën, por më pas mësova se nuk ishte kështu. Ishte ajo që nuk Iahej”, tha i riu.

Kështu dy muaj pas martesës, ai bëri kërkesën për divorc në gjykatën e çështjeve familjare “Raml” në Aleksandri.

“Ime shoqe bie erë, është një to.rturë. Aroma e saj më shkakton të vjeIIa, nuk mund të rri në një shtëpi me të”, tha i riu në gjykatë.

Moustafa tregon se para se të bënte këtë akt ek.strem, tentoi në të gjitha mënyrat që ta bindte të shoqen të Iahej më shpesh, “por ajo e shtynte gjithmonë Iarjen, deri sa u detyrova të mos fle më me të. Ajri në shtëpi nuk durohet”.

Ai thotë se tentoi me ëmbëlsi që ti thoshte se ishte bërë me të Iarë, por pa rezultat, dhe më tej e kër.cënoi duke i thënë se do e largonte nga shtëpia, shkruan noa.al.

Po ashtu ai Moustafa bisedoi edhe me vjehrrën dhe kuptoi se një problem të tillë gruaja e kishte pasur edhe para martesës. Nëna tha se shpresonte se e bija do ndryshonte pas martesës, por nuk ndodhi kështu.