/Media italiane u taII me TERMETlN në Shqipëri, komenti i Ermal Metës bën b ujë

Media italiane u taII me TERMETlN në Shqipëri, komenti i Ermal Metës bën b ujë

Shteti italian shprehu solidaritetin e tij me Shqipërinë dhe ofroi çdo lloj ndihme për të cilën vendi do të kishte nevojë, menjëherë pas rënies së të.rmetit me pasoja të padësh.irueshme. Mirëpo, nuk munguan as shkrimet taIIëse e qes.ëndisëse ndaj vendit tonë, në media të ndryshme.

Kështu, në një postim në Twitter, media italiane “Rolling Stone Italia” iro.nizonte se tër.meti iku nga Italia e mbërriti në Shqipëri, ndërsa pyet nëse kjo është ajo që ndodh kur i mban kufijtë hapur.

Në statusin e saj në Twitter, kjo media shkruante:

Tër.meti mbërrin në Itali nga Shqipëria. Kjo është ajo që ndodh kur i mban kufijtë hapur? Të paushqyer, bëjnë të dr.idhen shtëpitë e gjysmës së Puljas!!”.

Një shkrim i tillë nuk ka kaluar pa u vënë re nga këngëtari shqiptar Ermal Meta, i cili ka lënë komentin e tij. Ai thotë se këta njerëz quhen të pafat. Komenti i tij mori shumë pëlqime dhe komente nga ana e shqiptarëve të tjerë, të cilët e kanë quajtur postimin ra.cist.

“Rolling Stone Italia” e fshiu menjëherë statusin ir.onik, tepër neg.ativ, por gjurmët ngelën…