syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Melisa drejt bυrgut, Akυzohet se ka marrë lekë dhe më pas u “zhdυk” dhe … (foto)

Të gjithë konkurrentët e “Për’puthen” kanë bërë famë të madhe duke u njohur nga e gjithë shqiptaria.

Ata kanë treguar që paguhen mjaftueshëm për të bërë një reklamë në profilin e tyre në Instagram.

Por duket se ka edhe të tillë që këtë mundësi edhe e keqpë rdorin, duke bërë mas htrime. 

Në një imazh të siguruar nga Indeksonline shohim se Melisa pasi ka marrë të hollat nga një kompani,

ajo nuk u ka kthyer përgjigje ku të fundit i kanë shkruar disa herë por që ajo nuk u ka kthyer përgjigje.

‘Ne ju kemi paguar juve i kemi te gjitha faktet, letrat per reklamimin e gurit Iranian ju nuk na keni be asnjë lloj reklame.

Si do veprojme ketu?” “Duhet te na beni reklamen tone me patjetër ose ti ktheni leket mbrapsht!

Ju kemi shkruajtur ne disa nr nuk je përgjigjur, kurse leket i ke marr!” përfundon ky mesazh. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *