/MENDOl SE ISHTE NJË SHTËPI E BRAKTlSUR, KUR HYRI BRENDA I NDRYSHOl JETA PËRGJlTHMONË

MENDOl SE ISHTE NJË SHTËPI E BRAKTlSUR, KUR HYRI BRENDA I NDRYSHOl JETA PËRGJlTHMONË

Një vajzë nga Nevada në Shtetet Bashkuara të Amerikës ka bërë një udhëtim aspak të zakontë, për të gjetur një shtëpi, për të cilën gjyshi i saj i kishte treguar kur ajo ishte e vogël.

Shtëpia ndodhej në mes të pllajës së Nevadës. Gjetja e asaj shtëpi ishte e vështirë, por vajza arriti ta gjente.

Nuk e di se çfarë më shty drejt kësaj aventure të çmendur.

Mbase mënyra se si gjyshi më kishte folur për të shtëpi.

E pata të vështirë ta gjeja, por tani nuk dua të largohem më nga kështu.

Do ta rregulloj dhe do jetoj këtu larg të gjithëve dhe gjithçkaje”,- ka thënë vajza.

Shtëpia ishte fshehur në mes të shkëmbinjve dhe vajza ka gjetur edhe ushqim brenda saj. Mbase kjo ka qenë arsyeja që ajo është dashuruar pas kësaj shtëpie.