/Mendonte se burrin e kishte inxhinier,gruaja ”truIIoset” kur zbuIon profesionin e vërtetë të tij

Mendonte se burrin e kishte inxhinier,gruaja ”truIIoset” kur zbuIon profesionin e vërtetë të tij

COMMENTSI u deshën 70 vite për të njohur plotësisht burrin e saj.

Në një martesë, çifti i ndan të gjitha me njëri-tjetrin por kjo, mesa duket nuk ndodh me të gjithë.

Çifti Filis ishtë i martuar që në vitin 1944 dhe burri Glidor Fillips punonte si agjent s ekret gjatë gjithë jetës por gruaja e tij nuk e dinte.

Burri u shua në moshën 85-vjeçare dhe kur gruaja e tij Odrei Fillips pastroi zyrën e tij zbuloi të dhëna sekrete.

Deri në atë moment, ajo besonte se ishtë e martuar me një inxhinier por tani zbuloi se burri i saj punonte si agjent për MI5 në

Britani dhe kishtë hyrë deri në kampin e na zistëve në vitin 1950.Duket se dikush mund të mbajë sekrete dhe për të gjithë jetën…