syntax error, unexpected '<', expecting end of file

MENDONTE SE GRUAJA DRlDHTE, BURRl KTHEHET NGA GREQIA DHE I BËN..

Një ngjarje aspak e zakontë i ka ndodhur një gruaje në qytetin e Elbasani, e cila është detyruar të shkojë në polici dhe të kallëzojë bashkëshortin.

Ajo ka treguar se i shoqi, pasi është kthyer nga emigrimi në Greqi, ka ngritur dyshime që gruaja e tradhtonte.

Ismete Boja thotë se të dy jetonin në Greqi prej kohësh, por kur janë kthyer në Shqipëri, bashkëshorti ka shpërthyer në akuza ndaj gruas.

Pas sherreve, ai është larguar me makinën e familjes nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Gruaja bën me dije se në automjet ndodheshin dokumentet e saj personale, por ai e ka mohuar këtë fakt dhe ka humbur kontaktet me të shoqen.

Ismetja ka komunikuar me të afërmit e bashkëshortit ndërsa ata e kanë informuar se burri ka marrë plaçkat e tij dhe nuk është bërë më i gjallë.


“Dua të më kthejë dokumentet dhe më pas do kërkoj divorcin. Nuk shtyhet më kështu”, – është shprehur gruaja.