/MENDONTE SE lSHTE NJË MONEDHË E ÇUDlTSHME, DJALI E TËRHOQl DHE ZBULOl DlÇKA TË FRlKSHME

MENDONTE SE lSHTE NJË MONEDHË E ÇUDlTSHME, DJALI E TËRHOQl DHE ZBULOl DlÇKA TË FRlKSHME

Shpesh kurioziteti na çon të shqyrtojmë edhe gjërat më të parëndësishme që mund të shohim në rrugë, kështu bëri edhe Mike Corriero, një amerikan i ri i cili pa një gjë të çuditshme në mur, e tërhoqi dhe ajo që zbuloi ishte paska e frikshme.

Ai vuri re një objekt të çuditshëm në murin e kopshtit të tij që në pamje të parë dukej si një monedhë.

Vijat e saj në formën sferike i dha atij idenë e një monedhe të panjohur dhe kështu ai vendosi që ta hulumtonte më tej për të zbuluar se çfarë ishte në të vërtetë.

Kur Mike e tërhoqi objektin kuptoi se ajo ishte një merimangë.

Pasi e mori veten nga trembja kur pa pamjen e frikshme të merimangës, djaloshi vendosi ta fotografonte dhe të shpërndante imazhin e saj në internet dhe ato u bënë virale në një kohë të shkurtër.

Ai nuk e specifikonte se çfarë lloj merimange ishte, por dihet se këto insekte shpesh krijojnë vrima për të kapur prenë e tyre me çrregullime prej mëndafshi.

Zakonisht, mizat janë viktimat e tyre kryesore, sepse kur qëndrojnë në kurthet e tyre, ajo fillon të dridhet, gjë që alarmon merimangën e uritur.

Ne jemi të sigurtë se Mike do të jetë më i kujdesshëm herën tjetër kur të dëshirojë të heqë diçka nga muri.