/Mendova se sdo me pranonit! Ja çfare i premtoi babait të Klodianit, kryeministri

Mendova se sdo me pranonit! Ja çfare i premtoi babait të Klodianit, kryeministri

Kryeministri Edi Rama shkoi të vizitonte familjen e Klodian Rashës, të riut që u ek.z.ek.utua nga një polic dhe i garantoi se prokuroria do të zbardhë të vërtetën për këtë ngjarje të rë.ndë.

“Neve na keni pranë, unë jam shumë i pikëlluar nga kjo që ka ndodhur, është një f.atk.eqësi.

Prokuroria do ta zbardhë të vërtetën. Mezi kam pritur që të vija. Nuk më zinte vendi.

Sapo kam ardhur dhe nuk e dija nëse do më pranonit për ngu.shëllim. Sepse kam pasur dëshirë të vij vetë personalisht”, tha Rama.

Kryeministri ishte i shoqëruar nga Ulsi Manja dhe Elisa Spiropali të cilët kanë qëndruar në shtëpinë e Qazim Rashës rreth 30 minuta.