/MENDUAN SE KlSHIN KAPUR NJË PESHK TË MADH, TË RINJTË ZHDUKEN NGA SYTË KËMBËT KUR SHOHlN ÇFARË DEL NGA UJI

MENDUAN SE KlSHIN KAPUR NJË PESHK TË MADH, TË RINJTË ZHDUKEN NGA SYTË KËMBËT KUR SHOHlN ÇFARË DEL NGA UJI

Dy të rinj nga Australia janë përballur me një situatë të frikshme.

Ata ishin duke peshkuar në një liqen, teksa një prej tyre mendoi se kishte kapur një peshk të madh.

Por teksa filloi të tërheqë fildispanjën, u kuptua që peshku që kishte zënë kishte dhe një krokodil nga pas.

Video e publikuar nga Unilad, tregon momentin kur krokodili del në bregun e lumit, duke ndjekur peshkun, që po tërhiqej nga një prej të rinjve.

Të llahtarisur, ata ja futën vrapit për t’i shpëtuar predatorit të ujit.

Por në fund, krokodili mundi ta hajë peshkun, duke i lënë “thatë” dy të rinjtë.

Një prej tyre dëgjohet të thotë:

Vrapo vëlla, vrapo!
Video është publikuar nga Unilad në “Facebook” dhe është bërë mjaft virale, duke marrë mbi 400 mijë shikime brenda 3 orësh.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Funiladmag%2Fvideos%2F338784443676866%2F&show_text=0&width=476