/Mëngjesi nis me një tjetër të rmet, ja ku ishte EPlQENDRA dhe sa baIIë

Mëngjesi nis me një tjetër të rmet, ja ku ishte EPlQENDRA dhe sa baIIë

Një tjetër Iekundje termeti eshte regjisruar ne oret e para te mengjesit te sotem ne vend.

Instituti i Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit raporton ne faqen e tij zyrtare per nje tjeter Iekundje qe ka regjistruar ne oren 05:22 te mengjesit te sotem.

Sic eshte mund ta shihni me siper, te.rmeti ka qene me mag.nitude 3.4 dhe ka pasur ep.iqender 10 km ne veri te Durresit.

Te.rmeti pason Iekundjet e shumta qe pasuan te.rmetin e fri.kshem te se shtunes pasdite, me magn.itude 5.8 e qe u shoqerua me pa.nik te madh, d.emte te shumta ne banesa e objekteve te ndryshme dhe njerez te l.enduar, por per fat asnje vik.time.