/Merr lek për të kënàqur bùrrat e botës/ Flet vajza e re: 5 minuta mbaroj punë

Merr lek për të kënàqur bùrrat e botës/ Flet vajza e re: 5 minuta mbaroj punë

Një punonjëse ka ofruar në një rrëfim të sinqertë nga afër profesionit të saj në një dokumentar të ri për Cha nnel 5.

Ellie vetëm 19 vj eç nga Nottingham është shprehur se fiton gjashtë shifra në vit falë punës së saj gjatë një segmenti vetëm për të rritur.

Ajo është në këtë biznes që në moshën 16 vje çare.

Në pjesën e parë të dokumentarit ajo shfaqet në një dhomë hoteli në Mançester që kishte rezervuar për fundjavën e saj të punës.


Ellie shpjegoi se nganjëherë kërkesa është aq e lartë saqë asaj i mbetet shumë pak kohë ndërmjet takimeve 15 minutëshe, për të cilat ajo kërkon 70 £.

19 vje çarja e cila rezervon klientët e saj në internet sapo vuri këmbën në Manchester tha se e priste një natë e ngarkuar, pasi kishte marrë tashmë dy rezervime. Duke foluar para kamerës duke pritur klientin e saj të parë, ajo u shpreh:

‘Padyshim që për klientin tim të parë pamja ime është e freskët , por pasi klienti im i parë të shkojë do të më duhet ta rifreskoj sërish.

Më duhet të bëj dush, të bëj një ndryshim në veshje. Mund të kem kohë vetëm 5 minuta dhe nganjëherë dhe 30, gjithçka varet nga ajo që njerëzit kanë rezervuar’.