/Merr SHQlPTARlN ne pune dhe pasi kthehet, PRONARl “truIIoset” kur e sheh se cfare po bente…

Merr SHQlPTARlN ne pune dhe pasi kthehet, PRONARl “truIIoset” kur e sheh se cfare po bente…

Nje shprehje qe sot ka gjetur gjeresisht vend dhe ka kuptim eshte “Punë ka por nuk ka profesionistë”.

Një ngjarje ne dukje shume gazmore i ka ndodhur një pronari shqiptar i cili mori një punëtor qe duhet te punonte tek ullinjtë.

Ne sezonin me te madhe te punes tek ullinjte kur pronari kishte nevoje per fuqi punetore , djali qe sapo ishte punesuar e kishte h;abitur pronarin.

I zoti i ullinjte e kishte lene punetorin ne pune dhe kishte shkuar te mbaronte disa porosi ne fshat por kur kthehet e gjen djalin e ri ne gjume per shtate pale qejfe dhe nuk e kishte zgjuar. 

Si duket djali ishte lodhur shume ose ishte vaposur ishte shtrire ndoshta per pak minuta.

Pronari nje njeri shume i mire e kishte marre me sportivitet e nuk i kishte thene gje kur ai ishte zgjuar po ne foton qe ka derguar ka shkruar:

Prsh, mora nje puntor per te punuar te ullinjte edhe ika, kur vete e gjej ne gjume ngaqe ne shqiptaret punojmë shume… flm nese e postoni anonim se mi la pa punuar fare “