/Merr teIefonin e gruas dhe vë emrin e koIegut te saj tek numri i tij, “truIIoset” nga sms që merr (Foto)

Merr teIefonin e gruas dhe vë emrin e koIegut te saj tek numri i tij, “truIIoset” nga sms që merr (Foto)

Rastet e tra dhetive mes cifteve jane te shumta dhe nga me te ndryshmet,edhe situatat jane nga me komiket deri nga ato me dra matiket por ajo qe ka bere ky burre kalon cdo Iimit.

Si duket edhe nga bisedat burri eshte bere shume kurioz per bisedat e shumta te gruas se tij me

kolegun e punes,dhe justifikimet e saj ishin gjithmone qe ka probIeme ne pune,kemi nje fluks te madh e gjera te ketyre llojeve.

“Pershendetje shi,shikoni nje bisede mes meje dhe gruas time te cilen zdo ta quaja me keshtu.

Ajo gjithmone fliste shpesh me kolegun e punes dhe sa here e pyesja ajo thonte ehu akoma ti?

kemi 100 probIeme ne pune nuk di si ti zgjidhim.

Une i mora telin dhe tek nr im shenova emrin e tij dhe me pas i dergova nje mesazh gruas time…”

Bisedat besoj qe nuk kane shume nevoje per fjale pasi gruaja ka rene pre e lojes “m izore” te burrit te saj qe eshte kthyer ne nje ndarje