/Merr vesh që kishte biznes në Amsterdam, kërkesa e bukuroshes “Bën tym” shqiptarin

Merr vesh që kishte biznes në Amsterdam, kërkesa e bukuroshes “Bën tym” shqiptarin

Në rrjetet sociale janë bërë mënyra më e mirë për t’u njohur apo për të flirtuar më dikë.

Nuk janë të pakta çiftet që janë njohur në Facebook dhe kanë përfunduar duke e ndarë jetën së bashku.

Por gjërat nuk shkojnë gjithnjë sipas parashikimeve, të paktën jo për një të ri shqiptar që jeton në Amsterdam.

Ai ka njohur një bukuroshë shqiptare në Facebook, por pas disa bisedash ka mbetur pa fjalë nga kërkesa e saj.

Pasi bukuroshja mori vesh se ai jetonte në Amsterdam dhe se kishte biznes,nuk ka nguruar ti kërkojë para.