/Mes SHERRlT të tifozëve, moderatorja shqiptare merr propozim për martesë në stadium

Mes SHERRlT të tifozëve, moderatorja shqiptare merr propozim për martesë në stadium

Përpos sh.errit që ndodhi një ditë më parë mes tifozëve gjatë derbit Tirana-Partizani, në stadium ka ndodhur edhe një propozim për martesë.

Një tifoz me emrin Goni i ka propozouar moderatores së “Bar Skedina”, Gea Brahas e njohur edhe si ish-velina e “Fiks Fare”.

Goni është ulur në gjunjë dhe ka nxjerrë unazën për të propozuar Gean, por ajo nuk iu përgjigj. “O Goni, hë me të refuzoi?”, i thotë njëri prej tifozëve.

VIDEO