Lajme

Meshkυjt me këtë mαdhësi pεnisi ‘ςmendin’ femrέn në sεks

Kur burrat kanë një p.enis të madh ata do të krenohen për tërë jetën me të, kjo është e sigurt.

Pothuajse gjysma e të gjithë burrave dëshirojnë që pe.nisi i tyre të jetë pak më i madh pavarësisht se sa mirë e bëjnë ata se.ksin.


Një studim i kohëve të fundit, nga Universiteti i Kentakit, i cili hulumtoi më shumë se 14,000 burra, gjeti se 45% e meshkujve duan një pe.nis më të gjatë.

Ndërsa studime të panumërta tregojnë se gratë nuk interesohen me të vërtetë për madhësinë e pe.nisit, ka një gjatësi të caktuar që ofron kënaq ësinë më të madhe.

Një studim i botuar në Journal of Medicine Se.ksual zbuloi se një madhësi e caktuar e pe.nisit i jep femrave orga.zmat më va.ginale.

Studiuesit zbuluan se meshkujt me pe.nis më të gjatë i bëjnë gratë që të përjetojnë or.gazma më të shpeshta.

Megjithatë, vetëm 20% e femrave mund të arrijnë org.azmën përmes depërtimit të vetëm – kështu që një pe.nis i madh nuk është gjithçka.

Nëse je pak me pe.nis të vogël ka disa pozicione se.ksuale që mund të bëjnë që pe.nisi të ndihet më i madh.

Dogy është një nga pozicionet më të mira se.ksuale për burrat me pe.nisi më të vogla, pasi lejon depërtimin e thellë. Cila është madhësia mesatare e pe.nisit?

Pe.nisët vijnë në të gjitha format dhe madhësi të ndryshme, por një studim i kohëve të fundit ka zbuluar madhësinë mesatare të pe.nisit.

Gjatësia mesatare e p.enisit të ngritur në Britani të Madhe është rreth 5.2 inç (13.2 cm) në gjatësi dhe 4.6 inç (11.7 cm) në perimetër.

Dhe në temperatura normale një pe.nis jo i drejtë zakonisht mat 3.6 inç (9.1 cm) nga maja në bazë dhe 3.7 (9.3 cm) inç në perimetër.