/MËSONl si ndizet makina kur i harxhohet bateria, pa pasur nevojë ta tërhiqni (Video)

MËSONl si ndizet makina kur i harxhohet bateria, pa pasur nevojë ta tërhiqni (Video)

Problemi me ndezjen e veturës në çelës është një ndër më të zakonshmit për ngasësit e veturave, e sidomos në periudhën e dimrit.

Në të shumtën e rasteve, makina mund të mos ndezë si pasojë e harxhimit të baterisë, apo edhe ndonjë defekti të brendshëm të motorit.

Por, në rast se nuk i keni pajisjet e duhura me vete dhe nuk jeni në gjendje ta rregulloni atë, ekziston një metodë e thjeshtë për ndezjen e makinës.

Gjithçka çfarë iu nevojitet është një litar.

https://youtube.com/watch?v=_0naTvrigBY%3Ffeature%3Doembed