Mësuesen e KAPlN duke e bέrë me tre nxënësίt e saj, njëri pas tjetrit dhe nuk Ia pa…!!

0
874

Një mësuese e matematikës, 25-vjeç, që jep mësim në një shkollë publike në Karolinën e Veriut

është ar re st uar pasi dyshohet se kishte ma rr ë dhënie me tre nxënës të saj.

Mbi, Erin McAuliffe rëndojnë tre a kuza të aktivitetit s e ksual me një nxënës.P ol icët morën në pyetje nxënësit dhe stafin pedagogjik në shkollë.

Administratorët e shkollave në Rocky Mount Prep, thanë se,mësuesja 25-vjeçare u pushua nga puna më 4 maj, një ditë para se po li cia të he ton te.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here