/Mësuesja në Shkodër Iëvizje të tur*pshme me nxënësin brenda shkoIIës

Mësuesja në Shkodër Iëvizje të tur*pshme me nxënësin brenda shkoIIës

Një video ska ndal oze që po bën xhiron e rrjeteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese, me të cilën lihet të kuptohet se ka kr yer ak te të tur pshme.

Në pamje shihet që gruaja në video, e cila supozohet se është mësuaesja, ngre pantallonat dhe nis të rregullohet. 


Edhe nxënësi, që në dukje është i mitur, fillon të sistemojë veshjet pas momenteve me mësuesen.

Vlddeoon e kenii më posh.të ju ftojmë ta ha*pni dhe do të sh. faqen pamjet excluzive.. Mbajeni frymen….