/Mesuesja shpjegon online, nxënësit SHKRlHEN me gërhitjet e burrit të saj

Mesuesja shpjegon online, nxënësit SHKRlHEN me gërhitjet e burrit të saj

Si rrjedhojë e situatës së krijuar për shkak të pa ndemisë së  nxënësit janë urdhëruar të bëjnë mësim onlineënë kushtet e shtëpisë .

Çdokush del vetëm për nevojat më bazike.

E njëjta gjë u vendos edhe për mësuesit të cilët po zhvillojnë orët mësimore nga shtëpia.

Nxënësit këto kohë janë bërë protagonistë me videot dhe audiot që regjistrojnë ndërsa mësuesit janë duke shpjeguar lëndët mësimore.

Një rast i tillë erdhi sot në redaksinë e JOQ Albania.

Një video është filmuar nga disa nxënës në Durrës ku mësuesja shpjegon online lëndën e biologjisë por si duket nuk e kupton se ndërsa ajo shpjegon dëgjohet edhe burri i saj teksa gërhet në sfond.

Mesazhi i nxënësit:

Në këto kohë karantinimi për mesimin online mësueset në Durrës kanë harruar ti thonë burrit zgjohu se do shpjegoj mësimin.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1586872732923