Meteorologët e “ç.mendur” sfidojnë motin, ja çfarë ndodh kur era fryn me shpejtësi 175 kmh

0
256

Vëshguesit e motit Mike Dorfman dhe Tom Padham vendosën të shkëputeshin nga puna e tyre për një moment dhe të shijonin kohën me erë.

Erërat e forta, që raportohet frynin me shpejtësinë 175 kmh, janë regjistruar në Uashington.

Edhe pse duket sikur jemi në dimrin e acartë, në fakt vera në këtë shtet të SHBA-ve nuk është shumë larg.

Institucioni ku punojnë Dorfman dhe Padham postuan videon ku dy meteorologët sfidojnë erën e fortë.

Në një moment njërit prej tyre i shkëputen këmbët me toka, por gjithsesi situata ishte nën kontroll.

100+ MPH Winds 5-16-16

Weather Observers Mike Dorfman and Tom Padham took a brief break this morning to enjoy the windy and wintry conditions on the observation deck. Winds so far have topped out at 109 mph, with gusts near the century mark expected through this afternoon. Although it looks like winter here, summer is just around the corner and so is Seek the Peak! For more information on our annual hike-a-thon including the prizes, giveaways, and how to register check out https://www.firstgiving.com/mwobs/stp2016

Posted by Mount Washington Observatory on 2016 m. gegužės 16 d., pirmadienis