Lajme

Mevlαni dhe Juli nxjerrin hitin e rαdhës, këtë herë në bashkëpunim dhe me dy emra të njοhur (video)

Përputhen është një ndër programet më të ndjekura të momentit ku konkurentët janë të komentuar.

Por jo vetëm kaq konkurentët krahas famës kanë marrë pjesë në shumë aktivitete.

Mevlan Shaba që prej është futur në program i është përkushtuar këngës duke bërë bashkëpunime me këngëtarë të ndryshëm.

Por së fundmi ai do të nxirrte një projekt me një tjëtër konkurent të përputhen Julin.

Ditën e sotme u bënë publike këngën në bashkëpunim edhe me këngëtarin e njohur Stine dhe bashkëshorten e tij Gracia.

Kënga e cila titullohet “Jena One”. Mbetet për tu parë nëse do të jetë po aq e dëgjuar sa kënëgt e tjer ky bahskëounim midis konkurentëve të përputhen.

https://youtu.be/2Eqay1WQGVo