/Mezi daIIohen/ Ylli Baka paska dy djem binjakë, që ngjajnë si dy pika uji

Mezi daIIohen/ Ylli Baka paska dy djem binjakë, që ngjajnë si dy pika uji

Ylli Baka përpos karrierës së suksesshme ka edhe një familje të lumtur.

Ai është bashkëshorti i Rozetës, zonjës së tij simpatike dhe tri fëmijëve.

Ai ka nje vajze te madhe, ndërkohë që Ylli ka edhe dy djem binjakë, Markon dhe Eltonin.

Roza, bashkëshortja e tij prej 19 vitesh dhe farmaciste në profesion është kritikja e tij kryesore.

Ndërkohë që Ylli nuk është i vetmi artist në familje,

djemtë e tij studiojnë gjithashtu piano.