syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Milioneri vishet si varfanjak dhe shkon të hajë në restorant/ Stafi e nxjerr jashtë- Ajo që ndodhi pastaj i la të gjithë me gojë hapur

Një 23-vjeçar që i ka fituar paratë përmes videove që publikon në Youtube.

Ai i ka dhënë një kuptim të ri shprehjes së urtë popullore “Tjetrit mos i shih gunën, por shihi punën”

Në një përpjekje për të provuar se paraqitja gjithmonë mund të mashtrojë, Coby Persin, u shfaq i veshur si një i pastrehë para një restoranti luksoz në New York.

Në fakt ndodh ajo që shumë vetë e prisnin, një nga kamarierët afrohet dhe i kërkon të largohet ende pa u ulur, sepse çmimet aty janë shumë të shtrenjta.


Në atë moment, Persin nxjerr telefonin dhe njofton bashkëpunëtorin e tij që të afrohet dhe pak sekonda më pas dallohet teksa vjen një Rolls Royce.

Bashkëpunëtori i Coby Persin i dorëzon atij një çantë me para, e ky i fundit ia tregon kamarierit duke i thënë se mund ta blejë të gjithë restorantin, e ta pushojë atë nga puna.