/Mjer ajo nënë/ Ky është 20-vjecari shqiptar që HUMBl jetën sot, të PREKlN në zemër famiIjarët e tij

Mjer ajo nënë/ Ky është 20-vjecari shqiptar që HUMBl jetën sot, të PREKlN në zemër famiIjarët e tij

20 vjeçari, Shkëlqeim Shillova sonte ka humbur jetën në rrethana të dyshimta në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë.

Për këtë kanë njoftuar edhe familjarët në rrjetet sociale.

“Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi, sot u nda nga jeta vëllau ynë, Shkëlqim Shillova.

Allahu e mëshiroftë e shpërbleftë me xhenetin Firdeës”, ka thënë një familjar i tij.

Njoftimi:
“Rreth orës 18:00 është raportuar për një person të shtrirë në tokë në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë.

Me të marrë informatën p oli cia ka dalë në vendin e ngjarjes, duke ftuar aty edhe ekipin mjekësor dhe njësitet e tjera te nevojshme p ol icore.