Lajme

MlSTERl! Cfare mbajnë në vaIixhen e zeze truprojat e Rames që hapen në rast ATENTATl

Ish-deputeti: Dy truprojat e Ramës mbajnë valixhe an tipl umb që hapen në rast at ent ati

Ish-deputeti, Edi Paloka ka folur mbrëmë në Zonë e Lirë për mënyrën sesi ruhet Edi Rama nga truprojat e tij.

Ai ka deklaruar se Rama lëviz me dy truproja që janë të pajisur me dy valixhe me ant ip lumb. Sipas tij këto dy valixhe hapen në rast ate n tati.

Rama nuk kafshon dot askënd dhe asgjë, më tepër njihet si lëpirës se sa kaf shues. Është tentativë për diçka. Për mua ka disa interesa, duke bashkuar edhe sul min ndaj Evropës, ndaj Francës në veçanti. Është një përpjekje e dësh përuar e Ramës në fund të një mandati që nuk e mbron dot më.

Kr im inelët janë e vetmja fuqi në fushatën e tij dhe paratë e pista. Është një mesazh që ai i thotë ‘mos më br aktisni se unë ju mbroj deri në fund edhe përballë Amerikës’. Su lmi ndaj perëndimit mund të jetë më i thellë.

Ai po s ulmon këdo, Rama ka një aeroport privat, aeroportin e Rinasit, ka një charter privat në aeroportin e Rinasit, Air Albania, që vetëm emrin ka Air Albania se dihet që është ‘turkish airlines’.

Mos u habisni që pas 25 Prillit të marri charterin dhe të iki në lindje. Rama bredh me ushtri, ka dy truproja që kanë
vali xhe anti pl umb anash që kur hapen e izo lojnë direkt anash”-tha Paloka.