/ModeIja vë kamer nga pas për të parë si do reagonin meshkujt kur kaIonte: Të gjithë pa përjashtim e…

ModeIja vë kamer nga pas për të parë si do reagonin meshkujt kur kaIonte: Të gjithë pa përjashtim e…

Një modele e bërë e famshme në rrjetet sociale ka kapur në “fla gr ancë” të gjithë meshkujt që shohin të pa smet e saj. 

Alexas Morgan, vendosi të bëjë një eksperiment duke futur celularin në xhepin e pasmë dhe duke mbajtur kamerën hapur.

24 vjeçarja, nga Majami i Floridës, publikoi videon për 4.1 milionë ndjekësit e saj.

Rezultatet e eksperimentit ishin me shumicën e meshkujve që kthenin kokën për ta parë atë.