/Moderatori shqiptar e TEPR0N, bën buzët?

Moderatori shqiptar e TEPR0N, bën buzët?

Ndjekësve nuk ju ka ikur ky detaj. Moderatori shqiptar Isli Islami së fundmi me foton e

publikuar në Instagram ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me ndryshimin në buzë.

Buzët e tij në foton e ndarë duken sikur të jenë mbushur, dhe ky detaj nuk iu ka ikur ndjekësve të tij të cilët fillojnë të vërshojnë me komente.

“Pse i ke bërë buzët, më mirë ishe ashtu” kishte shkruar njëri nga ndjekësit para se moderator t’i kthehej me këtë replikë “Urno”.