“Moj Shqipni moj thuj marova”, Milaim Zeka HABlT dhe këndon për lNAT të Edi Ramës (Video)

    0
    245

    Ish deputeti Milaim Zeka në edicionin festiv “N’Darkë” në T7 ka kënduar këngën “Oj Shqipëri mos thuj marova”.

    Milaim Zeka ka deklaruar se këtë këngë e këndon për inat të Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.

    “Unë mendoj që vargje më të fuqishme nuk ka. Edhe këtë kangë po e këndojnë për inat të Edi Ramës, “moj Shqipëri mos thuj marova” se kanë thanë për shqiptarët e Amerikës edhe Shqipnia mburojën kryesore gjithmonë e ka pas Kosovën”, është shprehur Zeka.