Momenti i prekës i largimit për në Gjermani, vëllai me vëllain ndahen të përIotur (Video)

  0
  233

  Ora 9 e mëngjesit në stacionin e autobusëve në Gostivar.

  Përqafime dhe lot.

  Vëlla me vëlla po ndahen, e kur do të takohen serish asnjëri nuk e di.

  Valixhet i kanë bërë gati për t’u nisur drejt Gjermanisë, ose në ndonjë shtet tjetër të Evropës, nuk ka rëndësi, ku të gjejnë punë.

  Familjarët vështirë po i përballojnë ndarjet me më të dashurit e tyre

  Ndiqeni videon për ma shumë: