/Momenti kur th.yhet një ajsberg i madh (Video)

Momenti kur th.yhet një ajsberg i madh (Video)

Doni të shihni se si th.yhet një ajsberg?
Një i tillë, është thyer pranë vendit arkeologjik të Sermermiut, shkruan lajmi.net

Masa e madhe e akullit është ndarë duke e rritur shumë nivelin e ujit.
Shikojeni videon më poshtë dhe bashkëjetoni me njeriun që ka qenë i pranishëm në atë.