/Momenti shokues kur qeni Pit-Bull sulmon vogëlushin 7 vjeçar, ja çfarë ndodh pastaj (Video)

Momenti shokues kur qeni Pit-Bull sulmon vogëlushin 7 vjeçar, ja çfarë ndodh pastaj (Video)

Qentë janë pothuajse kafsha më e dashur për njerëzit, por dinë të jenë edhe të rrezikshëm.

Ata njihen si krijesë besnike, por dinë të jenë edhe agresiv dhe të rrezikshëm e madje të sulmojnë fëmijë e të rritur deri në rrezikimin e jetës së tyre.

Kështu i ka ndodhur një vogëlushi i cili ishte duke shetitur në rrugë me vëllaun e tij më të madh dhe papritmas shfaqet një qen i llojit Pit-Bull që e sulmon.

Vëllau i tij vrapon menjëherë duke rrezikuar vetën për ta shpëtuar 7 vjeçarin nga sulmi i një qeni jashtëzakonisht të rrezikshëm, por nuk ka sukses derisa nuk i vjen në ndihmë edhe një njeri tjetër.

Shikoni videon: