Monika Kryemadhi bën dekΙaratën ρrekëse: Jam me kan cer

Mungesa e profesionisteve te Real Story e Sokol Balles faktin e hidhur.

”Jam me ka ncer në qafën e mitrës, por këtu nuk ka infermier të specializuar dhe keshtu detyrohem te kurohem jashte…”,

tha ajo dhe argumentoi pastaj per mungesat e medha te profesionisteve ne vend.

Ish kryetarja e LSI-së ka treguar se dy herë në vit është e detyruar që të marrë një in jeksion në gj ak, pasi është operuar nga kan ceri i mitrës.

Por ajo ka treguar që e ka shumë të vështirë të gjejë infermierë të mirë, pasi ata kanë ikur në Gjermani, ndërsa shton se

kur shkon për injeksion infermierët në Shqipëri e shpojnë 10 herë deri sa t’i gjejnë venën.

Kryemadhi tregoi se në është vetëm një infermier që ia gjen venën menjëherë, por po iku edhe ai në Gjermani, asaj do ti duhet të shpohet 20 herë në vit.

Është vetëm një djalë, por nëse ky ikën në Gjermani mua më duhet të shpohem 20 herë në vit”, tha Kryemadhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *