/Monika Kryemadhi: Isha me kan cer, por shpëtova falë ndër hyrjes në Itali

Monika Kryemadhi: Isha me kan cer, por shpëtova falë ndër hyrjes në Itali

Në një prej pro tes tave të opozitës, kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi mungoi për shkak të një nd.ërhyrje që ajo ka kryer jashtë vendit. Ditën e sotme e qenë prezente në studion e emisionit “Kjo Javë” Kryemadhi ka pranuar se ka pasur ka n cer në qafën e mi trës.

Sipas Kryemadhit, ky oper a cion ka kushtuar 6500 euro dhe kjo është një kosto tre herë më pak se në Shqipëri theksoi ajo.

“I bëj thirrje të gjitha vajzave të bëjnë kujdes nga ka n ceri në qafën e mi trës.

Në Europë është zero rre ziku sepse shëndetësia nuk është të shërosh, por të parandalosh.

Ndërsa këtu shëndetësia është koncesion. Oper acioni jashtë më ka kushtuar tre herë më pak në Shqipëri, 6500 euro”, tha Kryemadhi.“Kisha 5 vite që e mbaja nën vëzhgim. Kalova një proces shumë të vë.shtirë, por gjithçka shkoi mirë falë edhe mj.ekëve që ishin të jash tëzakonshëm.
Më kërkuan të bëja një ndër hyrja emer gje nte pasi ishte e pamundur të mbahej më nën kontroll dhe mund të kishte kom plikime.