/Monika Kryemadhi kapet ‘mat’, i daIin fotot që e nxjerrin “zbuIuar”

Monika Kryemadhi kapet ‘mat’, i daIin fotot që e nxjerrin “zbuIuar”

Ministria e Shëndetësisë njoftoi miratimin e Aktit Normativ me fuqinë e ligjit, që e bën të detyrueshëm mbajtjen e maskave në ambiente të mbyllura, si zyra, mjedise të administratave, shkallë pallatesh, ashensorë, dyqane por edhe në ambiente të hapura.

Por sa e zbatojnë vetë politikanët këtë ligj?

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi në fillim nuk ka pranuar të mbante maskë dhe për këtë gjë është gjobitur dy herë.

Pas infe.ktimit të Vasilit, Kryemadhi u shfaq me maskë në media duke zbatuar masat e vendosura, por mesa duket ajo e bën vetëm për show.

Pamjet e kapura nga paparaci e nxjerrin zbuluar, kështu që siç e shikoni edhe në foto, Kryemadhi dhe të tjerë anëtarë të Partisë që ajo drejton, nuk kanë vendosur maska.