/Monika Kryemadhi, prova që nuk ka njerëz të sh ëmtuar por vetëm të v arfër

Monika Kryemadhi, prova që nuk ka njerëz të sh ëmtuar por vetëm të v arfër

Me ndërhyrjen e kir urgjisë estetike në shoqërinë tonë, tashmë nuk ka më vlerë shprehja “i sh ëmtuar” për dikë.

Sot nuk ka më njerëz të sh ëmtuar, ka vetëm të varfër dhe këtë e vërteton më së miri ndryshimi i politikanes Monika Kryemadhi.

Kryetarja e LSI është një ndër figurat politike që ka pasur jo pak peshë në 29-vitet e fundit në vendin tonë, e cila tashmë nuk i ngjason aspak asaj studentes së thjeshtë të ardhur në Tiranë nga Dibra.

Kryemadhi u martua me Ilir Metën nga Skrapari dhe tashmë të dy zotërojnë pasuri ma;rramendësi që zor se i dihet nga i ka burimet.

Por pasuria nuk ka sjellë për Kryemadhin vetëm një jetesë Iuksi, por edhe mundësinë për t’u shn;dërruar nga nd;ërhyrjet në fytyrë e t;rup ndoshta.

Fotot e mëposhtme flasin vetë…