November 30, 2023
Lajme

Morën kredi në bankë për të bërë f ëmijë, zoti i dha trinjake, rrëfimi ρrekës i dy ρrindërve

Kjo është historia emocionuese e ciftit Enver dhe Etleva Zinës.

Ata janë të martuar prej 15 vitesh, por vetëm së fundmi janë bekuar me ardhjen në jetë të tre fëmijëve trinjakëve Amel, Mabel dhe Elsian./Pamjet meP0SHT. 

Përmes lotëve ata treguan për emisionin “ Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus momentet emocionuese të plotësimit të ëndrrës së tyre të kahershme. 

“Kemi pritur shumë, kurrë nuk i humbem shpresat… Na është dashur të marrim kredi për të bërë fertilizimin In Vitro pasi nuk i kemi patur

mundësitë ekonomike më parë”, u shpreh mes emocionesh Etleva, e cila 5 muajt e fundit të shtatëzanisë i ka kaluar pranë spitalit pasi kishte komplikacione. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *