/Morën KREDl për të bërë fëmijë, Zoti i dha trinjake, rrëfimi prekës i dy prindërve

Morën KREDl për të bërë fëmijë, Zoti i dha trinjake, rrëfimi prekës i dy prindërve

Kjo është historia emocionuese e ciftit Enver dhe Etleva Zinës.

Ata janë të martuar prej 15 vitesh, por vetëm së fundmi janë bekuar me ardhjen në jetë të tre fëmijëve trinjakëve Amel, Mabel dhe Elsian.

Përmes lotëve ata treguan për emisionin “ Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus momentet emocionuese të plotësimit të ëndrrës së tyre të kahershme.

Kemi pritur shumë, kurrë nuk i humbem shpresat… Na është dashur të marrim k r ed i për të bërë fer tili zi m in In Vit ro pasi nuk i kemi patur mundësitë ekonomike më parë”, u shpreh mes emocionesh Etleva, e cila 5 muajt e fundit të shtatëzanisë i ka kaluar pranë s pi tal it pasi kishte ko m pli ka ci one.

“Deri tani paskemi jetuar një jetë bo she, pa kuptim, pa një motiv, me z or e prisnim por nuk e kishim menduar asnjëherë se çfarë gëzimi do të ishte.

I mbaj në duar dhe ende nuk më bësohet që janë të mitë”, vijon Etleva.

Megjithëse janë prej një kohe të gjatë të papunë e ndërkohë që duhet të mendojnë për të ushqyer tre vogëlushët e tyre, ata duhet të shl ye jnë edhe k re din ë që morën në bankë.